normal by definition confirming to a standard; usual, typical or expected

Thursday, 29 January 2009

The menu - home cooked

Yesterday's dinner


Porridge
Scramble eggs
Ikan bilis goreng with onion and green chillies
The cuties lunch for today - chicken curry.

The cuties bekal for school for today - egg burger
And still wondering what to cook tonite......

6 normalies:

me, myself, cici and titi said...

ooohhh sup ayam ke tu?? sangat menarik...

me, myself, cici and titi said...

opppsss....lupe lak... u slalu beli barang basah kat BSP tak?? i dulu slalu beli kat pasar irsya tu....rindu pulak ngan akak tu. lupe pulak namenya. lately my memory is failing me...dah tua agaknye...

Gina said...

liza...rajinnya you masak tuk budak2 tu yer..well my mum selalu ckp that if kiter nak kebahagiaan rumahtangga perlulah diisikan perut sduami and anak2 kiter dengan hasil air tangan kiter...maybe I busy ngan anak2 kecik lagi..tunggu depa besar sikit la

iNa said...

rajinya u masak liza

adenium said...

kakliza... u r besttttt mommy la.... kalau lah i ada mak gak kan... :-(

Liza said...

fazid-actually sup kambing made by my dad, I slalu beli groceries kat pasar malam je, every tuesday, thursday and saturday

Gina-i believe in that too, takpe, take it one step at a time

Ina-just doing my job as a mom

Adenium-i'm sure your mom is a wonderful mom too